15 Temmuz 2013 Pazartesi

Terraco bursa yalıtım mantolama sistem üretici tanıtımı

Boya ve mantolama sektöründe faaliyet gösteren Terraco, kişilerin istekleri doğrultusunda boya üretiyor.

Türkiye'de 1988 yılında giriş yapan Terraco'nun 80 ilde bayisi bulunan dev bir firma. Terraco Genel Müdürü Rauf Göktaş, çevreci ve yenilikçi ürünlerle boya ve yalıtım sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek, "3 yıl süren zorlu bir çalışmanın sonucunda Terraco'nun ürettiği Ecotherm ısı yalıtım mantolama sistemi, tüm performans testlerinden olumlu sonuç alarak Avrupa Birliği Teknik Organizasyonu'nun ETAG 004 belgesini almaya hak kazandı" .
Türkiye'de gerçekleştirdiği üretimle Avrupa Teknik Onayı alan ilk ve tek firma olan Terraco'nun 11 ülkede üretim hattı bulunduğunu ifade eden Göktaş şunları söyledi:
"Terraco'nun Avrupa Birliği Teknik Organizasyonu'ndan aldığı bu belge AB standartlarında çevreci, insan sağlığına duyarlı ve kaliteli üretim yaptığını da belgeliyor. Her binanın bir ısı kimliğine sahip olma şartı yakında yürürlüğe giriyor. Bu sistem sayesinde binalarda mantolama ve ısı yalıtımı konusunda standartlar yakalanacak. Terraco bursa Ecotherm mantolama ısı yalıtımını kullanan binalarda, enerji kimlik problemi olmayacak ve sorunsuz bir denetim süreci yaşanacak."

Üretimin %25'i ihracata kalanı türkiyede kullanılmaktadır. geri kalan kısmı hesaplayabileceğinizi düşündüğümden sadece % demekle yetiniyorum.
Terraco'nun ısı yalıtım mantolama sektöründe sistem üreticisi olarak ilk üç arasında bulunduğunu belirten Göktaş, "Bulgaristan, İngiltere, Cape Verde, Etiyopya, Güney Amerika, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, İrlanda, Romanya, Ukrayna, Irak ve Gürcistan'a ihracat yapıyoruz. Terraco Türkiye'nin cirosunun yüzde 20'sini, üretiminin ise yüzde 25'ini ihracat oluşturuyor" dedi.

1 yorum:

  1. teşekkürler
    https://www.metpordekor.com/blog/390-payanda.html

    YanıtlaSil